Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Αλεποχωρι - Fwtia Sthn Korin8ia Sygklonistikes Eikones Sto Alepoxwri Apo Thn Pyrinh Lailapa Newsbomb Eidhseis News - Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει.

Φωτια Αλεποχωρι - Fwtia Sthn Korin8ia Sygklonistikes Eikones Sto Alepoxwri Apo Thn Pyrinh Lailapa Newsbomb Eidhseis News - Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει.. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Press alt + / to open this menu.

Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η.

Fwtia Sthn Korin8ia Se Apognwsh Katoikoi Sto Alepoxwri Den Emeine Tipota Lene Sto Newsbomb Gr Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Sthn Korin8ia Se Apognwsh Katoikoi Sto Alepoxwri Den Emeine Tipota Lene Sto Newsbomb Gr Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Το megaratv ξεκίνησε μία προσπάθειά αποτύπωσης του μεγέθους της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 19 μαΐου και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με εμπειρικές εκτιμήσεις, έχει κάψει 60.000 στρέμματα. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Press alt + / to open this menu. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από την τετάρτη στον σχίνο κορινθίας.

Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Το megaratv ξεκίνησε μία προσπάθειά αποτύπωσης του μεγέθους της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 19 μαΐου και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με εμπειρικές εκτιμήσεις, έχει κάψει 60.000 στρέμματα. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία.

Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος Press alt + / to open this menu.

Fwtia Sto Loytraki To Reader Sto Alepoxwri Metadidei Lepto Pros Lepto Tis E3eli3eis Reader
Fwtia Sto Loytraki To Reader Sto Alepoxwri Metadidei Lepto Pros Lepto Tis E3eli3eis Reader from www.reader.gr
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες.

Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων.

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. This is a modal window. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας.

Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Ekkenw8hke Prolhptika To Alepoxwri Mainetai H Fwtia Ston Sxino Diaspartes Esties Alla Kai Foboi Gia Anazwpyrwseis
Ekkenw8hke Prolhptika To Alepoxwri Mainetai H Fwtia Ston Sxino Diaspartes Esties Alla Kai Foboi Gia Anazwpyrwseis from www.newsbeast.gr
Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι ειδήσεις lifestyle Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει.

Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα.

Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από την τετάρτη στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Το megaratv ξεκίνησε μία προσπάθειά αποτύπωσης του μεγέθους της καταστροφής από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 19 μαΐου και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με εμπειρικές εκτιμήσεις, έχει κάψει 60.000 στρέμματα. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι.